Over ACS

Nét dat extra stukje aandacht

Voor onze tevreden klanten

Wie zijn ACS facilitaire dienstverlening?

ACS Facilitaire dienstverlening gelegen in Isselt, is een bedrijf dat zich richt op zowel de grotere particuliere markt als het bedrijfsleven. Wij werken op de particuliere markt voor verenigingen van eigenaren, villa’s, bungalows en vrijstaande woningen. Binnen het bedrijfsleven verlenen wij onze diensten aan een groot aantal bekende bedrijven, winkelketens, instellingen, sportverenigingen, enz

ACS Facilitaire dienstverlening is een snelgroeiend en dynamisch schoonmaakbedrijf met een gezonde toekomstvisie. Al sinds 2000 zijn wij een begrip in Amersfoort. Bij ons vindt u net dat stukje extra aandacht, kwaliteit en service waardoor wij ons onderscheiden binnen de facilitaire dienstverlening. Enthousiasme en vooruitstrevendheid is het doel van onze organisatie en alle schoonmakers in dienst.

Wij zijn inzetbaar voor diverse vormen van facilitaire dienstverlening. Wij reinigen uw gevel, maar kunnen ook de complete schoonmaak van uw (bedrijfs) pand uit handen nemen. Zoekt u een betrouwbare partner voor uw periodieke schoonmaak in Amersfoort? ACS Facilitaire dienstverlening onderhoudt ook periodieke contracten, waarbij wij volgens afspraak uw pand onderhouden. Alles keurig netjes en precies zoals overeengekomen.

Ook voor de glasbewassing van uw totale pand zijn wij inzetbaar. ACS hanteert diverse methoden voor het effectief schoonmaken van ramen. Prachtige, heldere ramen die het uitzicht niet afbreken. Medewerkers kunnen trots zijn op een goed onderhouden pand, dit vormt een waar visitekaartje voor bezoekers, klanten en opdrachtgevers. ACS is gespecialiseerd in glasbewassing met ladders, het telewas systeem, hoogwerkers en steigers. De keuze is afhankelijk van de omvang en toegankelijkheid van het gebouw.

WAT ONZE KLANTEN ZEIDEN

TESTIMONIALS