Trespareiniging

Wij bieden ook Softwash aan om uw trespa te reinigen. Softwash maakt gebruik van de techniek om met biologisch afbreekbare chemie op waterbasis veel effect te hebben op vervuilde oppervlakken, zonder schade achter te laten.

Trespa is een onderhoudsvriendelijk materiaal en wordt veelvuldig gebruikt in zowel bestaande- als nieuwbouw. ACS Amersfoort voert met grote regelmaat Trespa reiniging uit omdat, ondanks het onderhoudsvriendelijke karakter van Trespa, het toch van belang is om dit materiaal periodiek te onderhouden.

Trespareiniging moet grondig gebeuren

Het is van groot belang u Trespa delen regelmatig grondig te laten reinigen. Als u de Trespa beplating zwaar laat vervuilen zal er op  lange termijn verwering ontstaan. Deze verwering kan dermate handnekkig worden dat u de kans loopt dat deze verwering niet meer of maar deels te reinigen is. Wij spreken dan van “het weer is er in geslagen” en heeft u de kans dat dit altijd zichtbaar blijft. In dit geval is de enige optie vervanging.

Reinigen van trespa met milieuvriendelijke producten

De medewerkers van ACS Amersfoort reinigen uw Trespa beplating met milieuvriendelijke producten waardoor er geen aantasting kan ontstaan op uw Trespa. Door een onderhoudscontract af te sluiten bent u verzekerd van preventief onderhoud en zorgen wij ervoor dat uw Trespa beplating er fris en als nieuw uit blijft zien. Een ander groot voordeel van een onderhoudscontract is het feit dat wij de Trespa reiniging direct mee kunnen nemen met de reguliere glasbewassing. Zo slaat u twee vliegen in 1 klap!

Meer weten over softwash?

Bekijk ook