Bouwoplevering schoonmaak

Bouwoplevering schoonmaak is een bijzonder belangrijk aspect bij het opleveren van uw bouwproject. Veiligheid en overzicht zijn belangrijke zaken op een bouwterrein. Of het om het schoonhouden gaat van uw bouwterrein tijdens de bouwwerkzaamheden of de bouwoplevering schoonmaak van uw bouwproject: Veiligheid en overzicht staan voorop! Een opgeruimde werkomgeving geeft meer werkplezier en werkt ook efficiënter.

Aanpak bouwoplevering schoonmaak

Voor de bouwoplevering schoonmaak van een bouwterrein is een bijzondere aanpak nodig. En het vraagt om teamwork tussen bouwpersoneel en schoonmaakmedewerkers. Medewerkers van ACS Amersfoort zorgen voor een opgeruimd bouwterrein en voor een uitstekende bouwoplevering schoonmaak van uw bouwproject. Ook zien wij toe op de hygiëne in de omliggende ruimtes, zoals bouwketen en toiletten. Schone sanitaire ruimtes dragen bij aan de algemene tevredenheid van uw werknemers of onderaannemers! Bij de bouwoplevering schoonmaak van uw bouwproject zorgen wij bijvoorbeeld voor het:

  • Verwijderen van verf- en kitresten van glas, kozijnen en vensterbanken;
  • Vegen en indien nodig stofzuigen van vloeren en plinten;
  • Grondig reinigen (bouwstof) van de sanitaire ruimten.

Daarnaast kunt u ons standaard dienstenpakket uitbreiden met o.a.

  • Het verwerken van puin en afval;
  • Het afvoeren van puin en afval;
  • Diverse sloopwerkzaamheden of;
  • Het afwerken van diverse bouwprojecten;

Bouwoplevering schoonmaak voor particulieren

ACS Amersfoort levert bouwoplevering schoonmaak aan alle soorten projecten. Heeft u projecten op kleinere schaal?  Dat is geen enkel probleem! Ook voor particulieren kan een bouwoplevering schoonmaak bijzonder prettig en praktisch zijn. ACS Amersfoort verzorgt ook schoonmaak na een verbouwing in uw woning, of de eindschoonmaak van de verbouwing in uw nieuwe woning, zodat u zonder zorgen kunt verhuizen en uw huisraad in een schoon huis direct kan neerzetten.

Bekijk ook