Dakkapellenreiniging

Wij bieden ook Softwash aan om uw dakkapellen te reinigen. Softwash maakt gebruik van de techniek om met biologisch afbreekbare chemie op waterbasis veel effect te hebben op vervuilde oppervlakken, zonder schade achter te laten.

Laat uw dakkapellen reinigen door de professionals van ACS Amersfoort! Naast het verruimen van uw woning, zorgt een dakkapel vaak ook voor een stukje extra vervuiling. Zeker aan de zijkant van de dakkapel komen wij regelmatig mos- en algenafzetting tegen die met reguliere schoonmaakmiddelen nauwelijks of lastig te verwijderen is. Daarnaast is het een gevaarlijke klus voor ongetrainde personen om deze werkzaamheden op hoogte uit te voeren!

Regelmatig onderhoud bevordert de levensduur!

Door regelmatig uw dakkapellen te laten schoonmaken, voorziet u uw woning niet alleen van een prettig aangezicht, het bevordert uiteraard ook de levensduur van uw dakkapel. De kleine vergoeding voor het reinigen van uw dakkapellen is niet te vergelijken met de kosten van vroegtijdige reparatie of vervanging van uw schitterende dakkapel!

Bij het reinigen van dakkapellen vermijden wij het gebruik van een hogedrukspuit.

Laat u niet verrassen door onnodige vroegtijdige reparaties, lekkages of vervanging van uw dakkapellen. ACS Amersfoort adviseert dan ook om minimaal één tot twee keer per jaar uw dakkapellen te laten reinigen.

 

Meer weten over softwash?

Bekijk ook