Gevelreiniging

Wij bieden ook Softwash aan om uw gevels te reinigen. Softwash maakt gebruik van de techniek om met biologisch afbreekbare chemie op waterbasis veel effect te hebben op vervuilde oppervlakken, zonder schade achter te laten.

Gevelreiniging is belangrijk voor de beperking van slijtage van uw gevel. Dagelijks staat uw bedrijfspand of woonhuis bloot aan de invloed van weer, wind en vervuiling. Denk hierbij aan uitlaatgassen, (zure) regen en luchtvervuiling. De mate waarop deze zaken van invloed zijn op uw gevel zal onder andere afhangen of uw pand zich in de zon- of schaduwzijde bevindt en of het gelegen is in de buurt van een snelweg of ander druk bevolkt gebied. Deze invloeden zijn in een land als Nederland niet geheel uit te sluiten. Sterker nog: Ze komen vaak voor. Gevelreiniging is al jarenlang een van onze specialismen. Daarbij zijn vooral zaken als veiligheid en kostprijs de drijfveer van zaken doen.

Het reinigen van gevels kan met diverse methoden worden uitgevoerd, o.a. het onder hoge druk thermisch reinigen met een machine, het reinigen met product of het stralen van de gevel met als toevoeging het reinigen met osmose of onze nieuwste techniek softwash.
Onder gevelreiniging verstaan wij o.a.

  • Renoveren d.w.z. reinigen en opnieuw voegen;
  • Reinigen/polijsten van kozijnen;
  • Reinigen betonelementen;
  • Hydrofoberen, d.w.z. het materiaal zodanig te behandelen, dat het geen enkele affiniteit met water vertoont;
  • Coaten is speciaal geschikt voor ondergronden die een duurzame bescherming nodig hebben tegen atmosferische invloeden en waarvan de hoge esthetische waarde zeer belangrijk is;
  • Alg en mos bestrijding van gevel;
  • Graffiti verwijderen;
  • Damwanden reinigen met osmose;

ACS is in het bezit van professionele mobiele hoge druk units en osmose systemen welke voor bovenstaande werkzaamheden inzetbaar zijn.  ACS facilitiare dienstverlening B.V. zal op verzoek het object bezoeken en alle aspecten inventariseren en vervolgens omzetten in een vrijblijvende offerte op maat, waarin de wensen van de opdrachtgever volledig zijn berekend om het beoogde resultaat te bereiken. Voor alle uitvoerende gevelonderhoudswerkzaamheden geldt dat veiligheid voorop staat en dat al onze medewerkers hiervoor zijn opgeleid en conform de arbonormen de wet- en regelgeving hanteren.

Meer weten over softwash?

Bekijk ook