Periodieke schoonmaak kantoor of huis

Wist u dat een goed onderhouden en schone werkplek een positieve invloed heeft op uw medewerkers? Het laten uitvoeren van periodieke schoonmaakwerkzaamheden draagt bij aan het werkplezier. Periodieke schoonmaak van uw bedrijf zorgt voor een constant opgeruimde sfeer. Uw bedrijfsgebouw wordt zo ook uw visitekaartje! U kunt er trots op zijn om uw relaties te ontvangen in een gebouw dat mooi schoon is.

Laat alles eens in de zoveel tijd onder handen nemen. Denk aan het schrobben en in de was zetten van een vloer of het afnemen van wanden, plafonds en kasten. Wat u gedaan wilt hebben is geheel aan u. Wij maken graag een plan op maat, voor de periodieke schoonmaak van uw interieur. De gemaakte afspraken leggen we vast in een jaarplanning. Op afgesproken data en tijdstip komen onze schoonmaak specialisten en melden zich bij uw facilitair verantwoordelijke. Nadat alles volgens afspraak is uitgevoerd, lopen we samen met u een controleronde ter goedkeuring.

Wij hebben sinds 2000 ervaring in de facilitaire dienstverlening. Wij verzorgen het periodieke schoonmaakonderhoud voor talloze bedrijven in de regio Amersfoort naar hun volle tevredenheid. Dit kunnen wij dagelijks of wekelijks aanbieden, maar andere periodes zijn natuurlijk ook mogelijk. Onze overhead wordt tot een minimum beperkt en een eigen controledienst waakt over de kwaliteit van het opgeleverde periodieke schoonmaakwerk. Daarom zijn wij in staat om u kwaliteit en professionaliteit tegen een scherp tarief te leveren. Wat betreft de periodieke schoonmaak van uw kantoor- of bedrijfspand kunnen wij uw partner zijn!

Ook horecagelegenheden, zorginstellingen, schoolgebouwen en verenigen kunnen gebruik maken van onze schoonmaakdiensten. Een schoon interieur is toch een vereiste? Zowel voor uzelf, uw personeel, als gasten en passanten.

Altijd schone ruimtes in uw bedrijfsgebouw?

Beheert u een pand of organiseert u het facilitaire gedeelte van een bedrijfsgebouw? Dan wilt u dat alle ruimtes altijd schoon zijn. Zeker als de in- en uitloop van mensen in grote getale gaat. Wanneer u een overeenkomst met ons aangaat komen onze schoonmakers periodiek, en op afspraak, de afgesproken ruimtes onderhouden en schoonmaken. Denk aan het trappenhuis, toiletten, afdelingen, aparte ruimtes, gangen en de kantine(s). Wij hebben sinds 2000 ervaring in de facilitaire dienstverlening in Amersfoort, bij ons is schoon echt schoon!

 

Bekijk ook