Vloeronderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren. Wij van ACS Amersfoort hebben voor het onderhoud en het periodiek herstel de modernste machines en materialen tot onze beschikking. Tevens hebben wij speciaal opgeleid personeel in dienst dat deze werkzaamheden vakkundig kan uitvoeren.

Wij opereren landelijk en onze werktijden worden in overleg met u bepaald. Om uw vloeren in topconditie te houden, voorzien wij u, na het reinigen van uw vloeren altijd van een passend onderhoudsadvies. Wij reinigen jaarlijks voor zo’n 250 bedrijven en instellingen de vloeren. Tot onze klantenkring behoren o.a. hotels, restaurants, kinderdagverblijven, scholen, verzorgingstehuizen, tandartspraktijken, bedrijfskantines, Verenigingen Van Eigenaren.

Vanwege de goede ervaringen met ACS Amersfoort, besteden steeds meer grote schoonmaakbedrijven en projectontwikkelaars het reinigen en onderhouden van vloeren aan óns uit.

Linoleum

Linoleum dankt zijn goede reputatie vooral aan zijn onverslijtbaarheid. Een linoleum vloer kan jaren mee, mits u het onderhoud op de juiste wijze verzorgt. Het onderhoud van een linoleum vloer kan bestaan uit het strippen (verwijderen oude waslaag) en uit het machinaal reinigen van de vloer met een neutraal schoonmaakmiddel. Nadat de linoleum vloer is gereinigd, brengt ACS vloeronderhoud twee of drie lagen was aan op de vloer.

Tapijt

Het reinigen van uw tapijt kunt u volledig door ons laten verzorgen.Wij reinigen u tapijt d.m.v. een compleet nieuwe variant van de host methode. Wij werken hierbij met producten die de beschermingslaag van u tapijt niet aantasten. Waardoor uw tapijt langduriger schoon blijft. Onze producten zijn in België speciaal voor ACS ontwikkeld. Daarom heeft ACS vloeronderhoud een grote voorsprong in het vloeronderhoud

Bekijk ook