soft wash

Wat is Softwash?

Sinds een aantal jaar is de revolutionaire SoftWash reinigingsmethode een hit in Amerika. Het Softwash begint nu in Nederland ook steeds meer terrein te winnen van de reguliere methoden. Softwash bevat de techniek om met biologisch afbreekbare chemie op waterbasis enorm veel effect te hebben op vervuilde oppervlakken. In tegenstelling tot het reinigen met een hogedruk, laat de Softwash methode geen schade achter. Daarnaast pakt Softwash het probleem aan tot in de kern. Zo heeft u naast een schone, ook een gedesinfecteerde oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat de oppervlaktes langer schoon blijven. Door regen, wind en vervuiling in de lucht hebben al uw oppervlaktes het zwaar te verduren. Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de uitstraling en levensduur van uw oppervlaktes. Schades zoals scheuren en permanente verkleuring kunnen dan ook bij tijdig onderhoud voorkomen worden.

 

Wat kunt u met Softwash allemaal laten reinigen?

  • Diverse soorten gevels (stenen/houten/stucwerk/gevelbeplating enz.enz.)
  • Dakpannen
  • Dakkapellen
  • Overstekken/windveren
  • Bestrating
  • Markiezen/zonneschermen/serre daken
  • Houten terrassen/schuttingen
  • Schilderwerk en trespa
  • Rolluiken/overhead deuren.

Oppervlakte reiniging is een duurzame investering wat uw pand of woning niet alleen een betere uitstraling geeft maar ook nog eens in waarde doet stijgen.

 

ACS Softwash is nu al een begrip in Amersfoort en omgeving.

Zegt u Softwash dan zegt u ACS. Wij begeleiden het proces van begin tot einde. En informeren u over de maatregelen die van belang zijn bij het aanvangen van de werkzaamheden. En als u wilt dat wij geheel vrijblijvend een proefstukje maken is dat natuurlijk geen probleem. Tevens kunnen wij u een passende offerte aanbieden.

Mocht u toch nog vragen hebben. Neemt u dan gerust  contact op met ACS Facilitaire dienstverlening BV.

ACS Facilitaire dienstverlening is een snelgroeiend en dynamisch schoonmaakbedrijf met een gezonde toekomstvisie. Al sinds 2000 zijn wij een begrip in Amersfoort. Bij ons vindt u net dat stukje extra aandacht, kwaliteit en service waardoor wij ons onderscheiden binnen de facilitaire dienstverlening. Enthousiasme en vooruitstrevendheid is het doel van onze organisatie en alle schoonmakers in dienst.

Wij zijn inzetbaar voor diverse vormen van facilitaire dienstverlening. Wij reinigen uw gevel, maar kunnen ook de complete schoonmaak van uw (bedrijfs) pand uit handen nemen. Zoekt u een betrouwbare partner voor uw periodieke schoonmaak in Amersfoort? ACS Facilitaire dienstverlening onderhoudt ook periodieke contracten, waarbij wij volgens afspraak uw pand onderhouden. Alles keurig netjes en precies zoals overeengekomen.

Ook voor de glasbewassing van uw totale pand zijn wij inzetbaar. ACS hanteert diverse methoden voor het effectief schoonmaken van ramen. Prachtige, heldere ramen die het uitzicht niet afbreken. Medewerkers kunnen trots zijn op een goed onderhouden pand, dit vormt een waar visitekaartje voor bezoekers, klanten en opdrachtgevers. ACS is gespecialiseerd in glasbewassing met ladders, het telewas systeem, hoogwerkers en steigers. De keuze is afhankelijk van de omvang en toegankelijkheid van het gebouw.

WAT ONZE KLANTEN ZEIDEN

TESTIMONIALS